Actueel

Onderstaand een actueel overzicht van al het nieuws en de agenda van 

Café Brasserie Het Heerenhuis

Agenda

 

Dineren voor het goede doel was een groot succes!! Het Heerenhuis zat vol gereserveerd en er is een heel mooi bedrag opgehaald.

Dit bedrag is in z'n geheel geschonken aan de Stichting Zaanse kledingbank.  BEDANKT!!!!

 

 

♦♦♦♦♦♦

Wine & Dine in samenwerking met Paul Samuels van Le Cockelon.

21 November 2018 gaan we culinair genieten van een 6 gangen menu met het thema wild.

Daarbij zoekt Paul Samuels de lekkerste wijnen en kazen uit. Voor € 69,95 p.p. De avond zit al bijna vol gereserveerd!!

Reserveren kan alleen via nelly@heerenhuis.nl

 

 

♦♦♦♦♦♦

 

Kerst 2018

Kerst vieren met familie & vrienden in het Heerenhuis.......dat kan.

Wij zijn alle dagen geopend en serveren een goddelijk kerstmenu, ook op kerstavond!!

 

Kerstdiner 2018

(reserveren mogelijk vanaf 17.30 uur)

 

Bij aankomst staat uw tafel opgemaakt in kerstsfeer

en voor de eerste trek de entree met;

Luxe vleescharcuterie, olijven en brood met boter.

Vervolgens serveren wij een Amuse;

Tompouce van gerookte zalm met

limoenmascarpone en garnalen

 Als voorgerecht verrassen we u met een;

Bokkenpoot van kalfsvlees, chips van Coppa,

doperwtencrème en sesamolie

Tussendoor serveren wij een;

Cappuccino van kastanje & truffelschuim met een wild-bonbon

Om tussen de gerechten door de smaakpapillen te masseren passeert er een;

Kokos-limoen granité

Als hoofdgerecht laten wij u kiezen uit de volgende gerechten;

Wilde snoekbaars met gekonfijte zuurkool,

dille beurre-blanc en aardappelwafel   

OF

Malse herten rug & sukade 'en croûte' met daarover smeltende eendenlever,

zoethoutjus en een mix van paddenstoel en asperge

Voor het nagerecht hebben we een compositie gekozen van;

Speculaas petit-four met een crème van amandel en ijs van sinaasappel

 Als aller allerlaatste prikkelen we smaakpapillen met;

Een selectie van kaasjes samengesteld door Le Cockelon

€ 59.50 p.p.

 

♦♦♦♦♦♦ 

 

Kerst brunch 2018

(aanvang brunch 12.00 uur)

 

 Bij aankomst staat uw tafel opgemaakt in kerstsfeer

en voor de eerste trek de entree met;

Luxe vleescharcuterie, brood & boter

 Als voorgerecht heeft u de keuze uit een;

Tompouce van gerookte vis met vadouvan-mayonaise

en krokante tuinbonen

 OF

 Bokkenpoot van kalfsvlees met krokante Coppa-chips,

doperwtencrème en sesamdressing

 Tussendoor serveren we een;

Cappuccino van kastanje & truffelschuim met een bonbon van wild

 Als hoofdgerecht laten wij u kiezen uit de volgende gerechten;

Tournedos, botermalse biefstuk van de Ossenhaas met sukade 'en croûte', smeltende eendenlever,

zoethoutjus en een mix van paddenstoel en asperge

 OF

 Zalmrugfilet met dille beurre-blanc, gekonfijte zuurkool

en een aardappelwafeltje

  Voor het nagerecht hebben we een compositie gekozen van;

Speculaas petit-four met amandelcrème, sinaasappelijs

en een speculaas crumble

 € 44,50 p.p.

 

Reserveren voor de kerstdagen kan alleen telefonisch via 075-6702897