Actueel

Onderstaand een actueel overzicht van al het nieuws en de agenda van 

Café Brasserie Het Heerenhuis

Agenda

 

Herfst Bokketochie:

12 & 13 Oktober!! Wij zijn die dagen gesloten voor lunch & diner.

Voor de lekkere trek staat Snackkar Java op onze parkeerplaats. 

 

 

BELANGRIJK BERICHT: 

In week 42 zullen wij iets minder bereikbaar zijn wegens groot onderhoud aan de Zuiderweg in Wijdewormer. Woensdag 16 Oktober zijn wij daarom gesloten zodat wij zelf wat groot onderhoud kunnen uitvoeren aan de keukenvloer. Donderdag 17 Oktober zullen wij vanaf 12.00 uur weer geopend zijn.  

 

 

 

 

 

 ************** 

 Wine & Dine i.s.m Paul Samuels van Le Cockelon

Woensdag 20 November gaan we wegens groot succes weer samen met Paul Samuels van Le Cockellon een avond genieten in Het Heerenhuis. Een culinair 6 gangen diner met bijpassende wijnen voor € 69,95 p.p. Reserveren is alleen mogelijk via nelly@heerenhuis.nl. Minimale leeftijd 18+.

 

*************  

 

 

 

Reserveren voor de kerstdagen is alleen telefonisch mogelijk 075 670 28 97. Wij serveren 24, 25 én 26 December het kerstmenu 's avonds.

De brunch wordt 1e en 2e kerstdag geserveerd. 

************************ 

Kerstdiner 2019 

 

Bij aankomst staat uw tafel opgemaakt in kerstsfeer en voor

 de eerste trek de entree met;

Luxe vleescharcuterie, olijven en brood met boter.

 

Vervolgens serveren wij een Amuse;

Sashimi van zalm met sesamdressing en een gepocheerd kwartelei

 

 Als voorgerecht verrassen we u met een;

Rouleau van gevogelte met eendenleverkrullen, vijgenchutney en kruidensla

 

Tussendoor serveren wij een;

Cappuccino van ossenstaartbouillon en een vleugje truffel

met een canapé gevuld met filet American van kalf

 

Om tussen de gerechten door de smaakpupillen te masseren passeert er een;

Boisson Frappée, fris citroenijs met appelcider

 

Als hoofdgerecht laten wij u kiezen uit de volgende gerechten;

Hertenrugfilet met een bitterbal van wildpeper,

pastinaak crème en Port-wild jus 

OF

 

Flan van coquille met gegrilde coquille, groene asperge,

pastinaak crème en Hollandaise saus

 

Voor het nagerecht hebben we een compositie gekozen van;

Warme hazelnoot-brownie, espuma van Frangelico,

lemoncurd en Café crème-ijs

 

€ 59.50 p.p.

 

 

*********  

 

Kerst brunch menu 2019

 

Bij aankomst staat uw tafel opgemaakt in kerstsfeer en voor

 de eerste trek de entree met;

Luxe vleescharcuterie, brood & boter

 

Als voorgerecht beginnen we met een;

Luxe kerstproeverij, een compositie van diverse smakelijke amuses

 

Als hoofdgerecht laten wij u kiezen uit de volgende gerechten;

Tournedos, botermalse biefstuk van de Ossenhaas & krokante sukade,

gebakken paddenstoelen en rode wijn jus

OF

Zalmrugfilet met een gamba-loempia, saffraan beurre-blanc

en pastinaakcrème

 

Voor het nagerecht hebben we een compositie gekozen van;

Warme hazelnoot-brownie, espuma van Frangelico,

lemoncurd en Café crème-ijs

 

€ 39,50 p.p.